رسالة مدير الموقع

تم افتتاح الموقع الحمدلله بحلته الجديدة وهو تحت التطوير لفترة حتى يتم الانتهاء من كل شئ بنجاح

دورة تصميم قالب ورد بريس بلوحة تحكم

دورة برمجه اضافه اتصل بنا للورد بريس


الملاحظات

فى بى ايجى للحلول و المشاكل و الطلبات مخصص لمشاكل المواقع و المنتديات .. ضع مشكلتك و ستجد حل باذن الله


LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
غير مقروء 07-25-2011   #1 (permalink)
عضو جديد
 
الصورة الرمزية magicoe

 رقم العضوية : 2179
 تاريخ التسجيل : Jun 2011
 الدولة :
 المشاركات : 29
افتراضي مشكلة في الزر المتحرك




السلام عليكم

يوجد مشكلة في هذا الموضوع معي

http://vbegy.info/vb/t906.html

انا استخدمت اول طريقة لكيفية عمل زر متحرك عند المرور عليه

وشغال تمام لاكن السؤال ازاي مثلاً اخلي الزر ده في حتة معينة

يعني اتحكم بأرتفاعه فوق او انخفاضه في منطقة معينة بالاستايل

منتظركم












magicoe غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #2 (permalink)
عضو جديد
 
الصورة الرمزية magicoe

 رقم العضوية : 2179
 تاريخ التسجيل : Jun 2011
 الدولة :
 المشاركات : 29
افتراضي


انتظرك يا معلمي وحبيبي قناص جوبا

//












magicoe غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #3 (permalink)
عضو ممتاز
 
الصورة الرمزية DeSeinsTein

 رقم العضوية : 1839
 تاريخ التسجيل : Apr 2011
 الدولة : المغرب
 المشاركات : 544
إرسال رسالة عبر MSN إلى DeSeinsTein
افتراضي

اسمحلي والله لم افهم فسر اكثر كيف يعني تتحكم في طول والعرض ممكن صورة توظيحية


















التوقيع


الدراسة اولا تم الرياضة و اخيرا النت
DeSeinsTein غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #4 (permalink)
عضو جديد
 
الصورة الرمزية magicoe

 رقم العضوية : 2179
 تاريخ التسجيل : Jun 2011
 الدولة :
 المشاركات : 29
افتراضي

اخي يعني ازاي مثلاً
اتحكم في انه الصور تبقي في مكان معين في الاستايل












magicoe غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #5 (permalink)
عضو ممتاز
 
الصورة الرمزية DeSeinsTein

 رقم العضوية : 1839
 تاريخ التسجيل : Apr 2011
 الدولة : المغرب
 المشاركات : 544
إرسال رسالة عبر MSN إلى DeSeinsTein
افتراضي

تقصد مكان الزر يعني مثلا في الهيدر او الفوتر او اي مكان صح


















التوقيع


الدراسة اولا تم الرياضة و اخيرا النت
DeSeinsTein غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #6 (permalink)
عضو جديد
 
الصورة الرمزية magicoe

 رقم العضوية : 2179
 تاريخ التسجيل : Jun 2011
 الدولة :
 المشاركات : 29
افتراضي

الله ينور عليك يا حبيب قلبي












magicoe غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #7 (permalink)
عضو ممتاز
 
الصورة الرمزية DeSeinsTein

 رقم العضوية : 1839
 تاريخ التسجيل : Apr 2011
 الدولة : المغرب
 المشاركات : 544
إرسال رسالة عبر MSN إلى DeSeinsTein
افتراضي

اها كدة واضح يا غلا هو فقط ادا كنت تجيد css فسيكون سهل عليك
في كود احمد استعمل class فاهم علي كما قلت لك صابقا يتم استدعاء class بنقطة في css
اوكي
تابع معي
كود PHP:
<div class="Ahmed1">
    <
class="ra1" href="http://vbegy.info/vbtitle="الرئيسية"></a>
</
div
استعمل الكودات دوت دي كودات html يعني عادية وسهلة و في css
كود PHP:
.Ahmed1  {
    
background-image:url('1.png');
    
background-repeat:no-repeat;
    
height:107px;
    
width:40px;
    
position:relative;
}
a.ra1  {
    
position:absolute;
    
height:107px;
    
width:40px;
}
.
Ahmed1:hover  {
    
background-image:url('1_hover.png');
    
background-repeat:no-repeat;
    
height:107px;
    
width:40px;
    
position:relative;

ولتغيير مكان الزر او الأزرار يعني يمكنك تعمل عدد ما لا نهاية من الأزرار المتحركة
في كود html فوق ادا ارضته بالهيدر ما عليك الا لصقه في قالب الهيدر من لوحة التحكم
ارضته بالفوتر ما عليك الا لصقه بالفوتر و اي مكان يا غالي
و css ضعها بخواص css الإضافية في اخر لوحة تحكم استايل
ولكن ستقول لي اريدها شمال او يسار او في الوسط فوق تحت فوق رأسي
سهل يا غلا
نأخد كود قناص جوبا ل css نعدل عليه شوي فقط ليس صعبا
هنضيف حاجات جميلة زي float الخاصية دي تمكننا من توجيه الأزرار يمين يسار
و ادا رادتها في الوسط استعمل margin:auto; مثللا او align="center" بhtml
تابع معي
كود PHP:
.Ahmed1  {
    
background-image:url('1.png');
    
background-repeat:no-repeat;
    
height:107px;
    
width:40px;
    
position:relative;
/*هنا يا غلا نوجه القائمة كلها على اليمين*/ float:right;
/*هنا يا غلا نقوم بأزاحة القائمة ب 20 بكسل يمين*/ margin-right:20px;
}
a.ra1  {
    
position:absolute;
    
height:107px;
 
/*هنا كمان بأمكانك استعمال خواص css top left right bottom*/   width:40px;
}
.
Ahmed1:hover  {
    
background-image:url('1_hover.png');
    
background-repeat:no-repeat;
    
height:107px;
    
width:40px;
    
position:relative;
/*هنا يا غلا نوجه القائمة كلها على اليمين*/ float:right;
/*هنا يا غلا نقوم بأزاحة القائمة ب 20 بكسل يمين*/ margin-right:20px;




















التوقيع


الدراسة اولا تم الرياضة و اخيرا النت
DeSeinsTein غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #8 (permalink)
عضو جديد
 
الصورة الرمزية magicoe

 رقم العضوية : 2179
 تاريخ التسجيل : Jun 2011
 الدولة :
 المشاركات : 29
افتراضي


ظبطط يا بطل بس عندي سؤال

كيف اتحكم في الارتفاع

يعني لو عايز اخلي الصور تطلع فوق شوية او تنزل اعمل ايه ؟

شكراً












magicoe غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #9 (permalink)
عضو ممتاز
 
الصورة الرمزية DeSeinsTein

 رقم العضوية : 1839
 تاريخ التسجيل : Apr 2011
 الدولة : المغرب
 المشاركات : 544
إرسال رسالة عبر MSN إلى DeSeinsTein
افتراضي

هو من الأحسن تصور لي لكي اعطيك كود مضبوط
لكن لا مشكلة منها نتعلم سوى
هو كما قلت لك يمكنك استعمال top right left bottom في حالة Position:absolute;
لكن في حالة Position:relative; استعمل margin-top
تابع معي
كود PHP:
.Ahmed1  {
    
background-image:url('1.png');
    
background-repeat:no-repeat;
    
height:107px;
    
width:40px;
    
position:relative;
 
float:right;
 
margin-right:20px;
margin-top:20px;

هنا سينخفظ
لكن ادا حبيت يرتفع استعمل - قبل 20px اي كدة
margin-top:-20px;
ان شاء الله يزبط


















التوقيع


الدراسة اولا تم الرياضة و اخيرا النت
DeSeinsTein غير متواجد حالياً  
غير مقروء 07-25-2011   #10 (permalink)
عضو جديد
 
الصورة الرمزية magicoe

 رقم العضوية : 2179
 تاريخ التسجيل : Jun 2011
 الدولة :
 المشاركات : 29
افتراضي


السلام عليكم اخي

والله تعبتك معايا انا اسف بس بص

http://www.yalanet.net/vb/index.php?styleid=144

الزر مش بيعلي عن كدة لحد اني وصلت خليتهم 0 بيكسل ههه ومش بتعلي عن كدة

انا اريد الزر يبقي علي الهيدر من فوق فاهمني ؟

شايف بص اخي ده عاملهم ازاي

http://3yshnha.com/forums

وشكراً لك منتظرك












magicoe غير متواجد حالياً  

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
مشكلة, المتحرك, الزر, فى


أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
[مشكلة] 3مشاكل/ ظهور صورة الوسام في مشاركات العضو ورفع الاعلانات من المشاركات ورفع اعلان الشر abbasia فى بى ايجى للحلول و المشاكل و الطلبات 0 08-31-2010 09:26 AM
شريط التيكر المتحرك لأصحاب المواقع من شركة forexyard فوركسيارد فى بى ايجى لتطوير المواقع 2 06-29-2010 09:02 AM


فى بى ايجى التطويرية



الساعة الآن 11:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37