رسالة مدير الموقع

تم افتتاح الموقع الحمدلله بحلته الجديدة وهو تحت التطوير لفترة حتى يتم الانتهاء من كل شئ بنجاح

دورة تصميم قالب ورد بريس بلوحة تحكم

دورة برمجه اضافه اتصل بنا للورد بريس


الملاحظات

دورة تصميم استايلات vbulletin بال css دورة خاصة للمبتدأين لتعليم تصميم استايلات بتقنية ال css [شاملة]


LinkBack (6) أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
غير مقروء 12-21-2009   #31 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 30
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي



طيبعى انه كان يحصل كده لان مسار الصور اتغير
leek_vbomry/images
ده المسار الاصلى
انظرى فى المسار التانى ايه اللى حصل مجلد الصور اتمسح واتحط مكانه مجلد header , footer
وغيره
رجعيهم للاصل اللى انتى وزعتى عليه












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-22-2009   #32 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 307
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 الدولة :
 المشاركات : 12
افتراضي

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخويا القناص .. انا غيرت مسار الصور يجي كذا مرة

بس ولا مرة زبطت ومش بتطلع الصور ابدا

اعتقد انه المشكله مش في الصور ..

اعتقد انه في ده المسار ..

{h1.
background-image:url('file:///c:/appserv/www/vb/course_vbegy/imges/vbega_fourm_02.gif')
هنا البرنامج في المسار ده هو file:///c:/appserv/

يمكن ده هو المشكله .. انه العمليه دي بتطبق عليه مش على المنتدى

يمكن كان لازم يكون المسار مختلف عن file:///c:/appserv/

يعني انا طبقت العمليه على المنتدى المدفوع من غير ما اطبقه على البرنامج ده

بس المسار مختلف .. لو فرضنا انا عاوزه اغير المسار .. اغيره ازاي

احط مسا ر المنتدى بتاعي بدل file:///c:/appserv/ حتى تطلع الصور ولا

انته شايف ايه حضرتك


وشكرا












ياسا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-23-2009   #33 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 30
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

المشكله فى المسار
دلوقتى انتى عندك فى الاكسبريشن كان المسار النهائى
vb/course_vbegy/imges/vbega_fourm_02.gif
هو ده السار المفروض يطبق على كله سواء سيرفر شخصى منتدى اى شئ












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-14-2010   #34 (permalink)
عضو نشيط
 
الصورة الرمزية Dark Way

 رقم العضوية : 392
 تاريخ التسجيل : Feb 2010
 الدولة :
 المشاركات : 68
افتراضي

السلام عليكم ورحمه الله تعالى وبركاته

انا عندي استفسار بسيط يا قناص
دلوقتي انا اتبعت الشرح بتاع الصورة الأولانيه اللي هيه دي


عملت كل اللي فيها زي ما قولت بالظبط
وبعد اما عملت الشرح اللي في الصورة الأولانيه
ظهر معايا الفوتر والهيدر
وده رابط لمعانيه الفوتر والهيدر ..
http://www.doorofscience.p2h.info/vb/index.php
يعني انتهيت من الصورة الأولانيه بسلام

جيت للصورة التانيه في حاجه مفهمتهاش فيها



مفهمتش الجزء الاول بتاع الكود الاولاني
لاكن فهمت التاني بتاع السفلي والعلوي
وفتحت القالب وعدلته بالسفلي والعلوي

مستنيك يا بطل













Dark Way غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-14-2010   #35 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 30
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

حط الكود عادى تحت خالص فى اعدادات ال css الرئيسية بدون اى استبدال خالص لان ده حاجه تانيه












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-14-2010   #36 (permalink)
عضو نشيط
 
الصورة الرمزية Dark Way

 رقم العضوية : 392
 تاريخ التسجيل : Feb 2010
 الدولة :
 المشاركات : 68
افتراضي

عملت كل الدرس
بس معرفش ليه القالب ظاهر شكله مش حلو كده
جي يمين والتصميم جي غلط
شوف كده يا قناص
http://www.doorofscience.p2h.info/vb/index.php













Dark Way غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-14-2010   #37 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 30
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

انت عملت فى العمود الاول اللى هو الشمال padding-left
بس معملتش فى العمود الاخر اللى هو اليمين padding-right












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 03-07-2010   #38 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 438
 تاريخ التسجيل : Mar 2010
 الدولة :
 المشاركات : 3
افتراضي

الله يعطيك العافيه اخوي قناص
بجد مجهود تشكر عليه
الشرح أكثر من رائع وهو اللي حمسني اني ابداء اصمم ستايل
جزاك الله كل الخير

معليه عندي استفسار
طبقت الدرس لكن ظهرت لي مشكله في انو التأطير يكون في الخلف بمعنى انو الجداول او الكلام يكون فوقه
مع اني عملت بادينق لليسار واليمين
وراجعت الدفيجنات تبعي
بس مافيه فايده

في المرفق الكود تبعي اتمنى ألقى اجابه عندك
ومشكور مقدماً

[ للأمانه .. المنتدى جد رائع الله يعطيكم العافيه ]












الملفات المرفقة
نوع الملف: txt css code.txt‏ (1.7 كيلوبايت, المشاهدات 44)
حنايا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 03-07-2010   #39 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 30
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

هى الاكواد مظبوطه
ده الجزء العلوى للايطار
كود PHP:
<div class="sech_h1">
<
div class="sech_h2"></div>
<
div class="sech_h3"></div>
</
div>

<
div class="sech_b1">
<
div class="sech_b2">
<
div class="sech_b3"
وده الجزء السفلى للايطار
كود PHP:
</div>
</
div>
</
div>

<
div class="sech_f1">
<
div class="sech_f2"></div>
<
div class="sech_f3"></div>
</
div
وده فى اعدادات ال css
كود PHP:
.sech_h1 {
    
background-imageurl('si/sech_04.gif');
    
background-repeatrepeat-x;
    
height112px;
}
.
sech_h2 {
    
background-imageurl('si/sech_03.gif');
    
background-repeatno-repeat;
    
height112px;
    
width188px;
    
floatleft;
}
.
sech_h3 {
    
background-imageurl('si/sech_06.gif');
    
background-repeatno-repeat;
    
height112px;
    
width404px;
    
floatright;
}
.
sech_f1 {
    
background-imageurl('si/sech_11.gif');
    
background-repeatrepeat-x;
    
height50px;
}
.
sech_f2 {
    
background-imageurl('si/sech_10.gif');
    
background-repeatno-repeat;
    
height50px;
    
width99px;
    
floatleft;
}
.
sech_f3 {
    
background-imageurl('si/sech_12.gif');
    
background-repeatno-repeat;
    
height50px;
    
width114px;
    
floatright;
}
.
sech_b1 {
    
background-color#c5bab4;
    
height100%;
}
.
sech_b2 {
    
backgroundtransparent url('si/sech_07.gif'repeat-y left;
    
height100%;
}
.
sech_b3 {
    
backgroundtransparent url('si/sech_09.gif'repeat-y right;
    
padding-left21px;
    
padding-right21px;
    
height100%;













قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 03-08-2010   #40 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 438
 تاريخ التسجيل : Mar 2010
 الدولة :
 المشاركات : 3
افتراضي

الله يعطيك العافيه قناص على التنبيه

المشكله طلعت في قفلة الدفيجنات تبع أعمدة التمدد الجانبيه والخلفيه
لما عدلت في القوالب كنت ارفقها مع كود الهيدر وليس الفوتر

يسلمووو الايادي وجزيت خير ان شاء الله












حنايا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
من, الاستايل, الخامس, الدرس, css, بتقنيه, تصميم, دوره

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://vbegy.info/vb/t764.html
أرسلت بواسطة For Type التاريخ
Untitled document This thread Pingback 02-14-2011 11:19 PM
Untitled document This thread Refback 01-15-2011 11:46 PM
ظ…ط´ظƒظ„ط© ط§ظ„طھط£ط·ظٹط± ط§ظ„ط±ط¨ط§ط¹ظٹ - طھظ‚ظ†ظٹظˆظ† This thread Refback 03-29-2010 02:29 PM
Untitled document This thread Refback 02-23-2010 01:38 PM
Untitled document This thread Refback 12-14-2009 03:53 PM
Untitled document This thread Trackback 12-08-2009 06:38 PM


فى بى ايجى التطويرية



الساعة الآن 07:25 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37