رسالة مدير الموقع

تم افتتاح الموقع الحمدلله بحلته الجديدة وهو تحت التطوير لفترة حتى يتم الانتهاء من كل شئ بنجاح

دورة تصميم قالب ورد بريس بلوحة تحكم

دورة برمجه اضافه اتصل بنا للورد بريس


الملاحظات

دورة تصميم استايلات vbulletin بال css دورة خاصة للمبتدأين لتعليم تصميم استايلات بتقنية ال css [شاملة]


LinkBack (6) أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
غير مقروء 12-08-2009   6 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي الدرس الخامس من دوره تصميم الاستايل بتقنيه (css)



السلام عليكم ورحمه الله
النهارده ان شاء الله الدرس الخامس من دوره تصميم الاستايلات بتقنيه ال css
واسف على التاخير
اتركم مع الشرح






كود PHP:
<if condition="$show['forumslist']"
ونضع تحتها الايطار العلوى

ونبحث عن

كود PHP:
$forumbits
</table
ونضع تحتها الايطار السفلى

ونبحث عن
كود PHP:
 <if condition="$pagenav"><td align="$stylevar[right]">$pagenav</td></if>
</
tr>
</
table
ونضع تحتها الايطار العلوى

ونبحث عن
كود PHP:
 <!-- end show no threads message -->
</if>
</
table
ونضع تحتها الايطار السفلى

ونبحث عن
كود PHP:
$ad_location[ad_forumdisplay_afterthreads
ونضع تحتها الايطار العلوى

بنحث عن

كود PHP:
<!-- End Active Users in this Forum (and sub-forums) and Moderators --> 
ونضع تحتها الايطار السفلى

وبعدين نعمل حفظ

وهيكون شكل القالب



بعدين نيجى للقالب
FORUMHOME
نسبتدل المرفقات بيه وبعدين نضعه فى الاكسيرين ويب ونبحيث عن
كود PHP:
<if condition="$show['guest']"
نضع تحته الايطار العلوى
وبعدين نبحث عن
كود PHP:
<!-- / guest welcome message --> 
ونضع تحته الايطار السفلى

وبعدين نبحث عن
كود:
<!-- what's going on box -->
ونضع فوقها الايطار العلوى
وبعدين نبحث عن

كود:
<br />
<!-- end what's going on box -->
ونضع فوقها الايطار السفلى
ويصبح الناتج النهائى



وبعدين نخش على قالب
forumhome_forumbit_level1_nopost
وبعدين فى اول القالب هنلاقى
كود PHP:
<br /> 
نضع تحتها الايطار العلوى
وبعدين فى اخر القالب هنلاقى
كود PHP:
<!--bdayh--> 
نضع فوقها الايطار السفلى
ويصبح الناتج النهائى



منتديات فى بى ايجى التطويرية
http://vbegy.info/vb
الموضوع الاصلى هنا













الملفات المرفقة
نوع الملف: zip course.zip‏ (19.0 كيلوبايت, المشاهدات 991)
قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #2 (permalink)
مؤسسه المنتدى
 
الصورة الرمزية هبهوبة

 رقم العضوية : 61
 تاريخ التسجيل : Jul 2009
 العمر : 27
 الدولة :
 المشاركات : 700
افتراضي

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

الف شكر على الشرح الواااافي والرائع

طلبي هو واحد ان تضع كود css للبوست هنا بين رمز
وذلك بسبب مشاكل في تحميل ملفات النصوص الفيها كلمات عربية على الجهاز

واكون شاكرة جدا لاني بحثت عنه كثيا وفي كل مرة بيكون في رابط تحميل












هبهوبة غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #3 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 197
 تاريخ التسجيل : Nov 2009
 الدولة :
 المشاركات : 22
افتراضي

الف الف الف شكر شرح كامل ووافي والكمال لله .. تحياتي












همسه حب غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #4 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

اه صح نسيت اغير الترميز وفى كل مره انسى
عمتا حصل خير
مع انه فى طريقه سهله وهو تحميل اى استايل ماخرا ليا وتنزليه
عمتا الكود اهو
كود PHP:
/* ***** styling for 'big' usernames on postbit etc. ***** */
.bigusername font-size14pt; }

/* ***** small padding on 'thead' elements ***** */
td.theadth.theaddiv.thead padding4px; }

/* ***** basic styles for multi-page nav elements */
.pagenav a text-decorationnone; }
.
pagenav td padding2px 4px 2px 4px; }

/* ***** de-emphasized text */
.shadea.shade:linka.shade:visited color#777777; text-decoration: none; }
a.shade:activea.shade:hover color#FF4400; text-decoration: underline; }
.tcat .shade, .thead .shade, .tfoot .shade color#DDDDDD; }

/* ***** define margin and font-size for elements inside panels ***** */
.fieldset margin-bottom6px; }
.
fieldset, .fieldset td, .fieldset p, .fieldset li font-size11px; }

/* Postbit from Sadiq6210 */ 
.infouser 
    
fontnormal 11px "MS Sans Serif" ,Tahoma
    
color#000; 
    
background-color#FFF; 
    
letter-spacing0px
    
vertical-alignmiddle
    
padding1px 4px
    
border:1px dotted #6A581C; 
    
margin0px 0px 2px

.
avataruser img 
    
border:1px dotted #6A581C; 
    
margin10px auto 0
    
padding5px
}  

/* ***** H1 و H2 تاجات ***** */ 
#tags { 
text-aligncenter
font-familyArialTahomaVerdana


#tags h1 { 
font-size16px;  
colorblack
font-weightbold


#tags h2 { 
font-size14px;  
colorblack 
font-weightbold













قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #5 (permalink)
مؤسسه المنتدى
 
الصورة الرمزية هبهوبة

 رقم العضوية : 61
 تاريخ التسجيل : Jul 2009
 العمر : 27
 الدولة :
 المشاركات : 700
افتراضي

اه صح نسيت اغير الترميز وفى كل مره انسى
عمتا حصل خير
مع انه فى طريقه سهله وهو تحميل اى استايل ماخرا ليا وتنزليه
عمتا الكود اهو
شكراا

مع انه فى طريقه سهله وهو تحميل اى استايل ماخرا ليا وتنزليه
انا هبهوبة ،،، يعني لسا هعد انزل واحمل
الحاجت ده مش معايا

وشكرا على المجهووووود الرااائع
:d












هبهوبة غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #6 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هبهوبة مشاهدة المشاركة
شكراا



انا هبهوبة ،،، يعني لسا هعد انزل واحمل
الحاجت ده مش معايا

وشكرا على المجهووووود الرااائع
:d
ههههههههههههههه
عمتا الكواد تمام يعنى












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #7 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 266
 تاريخ التسجيل : Nov 2009
 الدولة :
 المشاركات : 19
افتراضي

ألف شكر لكِ على هذا الشرط الأكثر من رائع
بس أنا ظهرت لي مشكلة في التأطير لما قمت بتركيبه ظهر عندي خلل فيه
بحيث جاء التأطير متقطع والنافبار أرتفع فوق في الهيدر
و الأهداءات صار مكان النافبار
و باقي القوالب طلع هيدر التأطير متقطع
لأن يحتوي على نقطتين تمدد مع صورة بالوسط وأطراف
يعني حتى يكون أوضح
يكون هيدر التأطير كذا
صورة | نمدد | صورة | تمدد | صورة ؛.
و الأكواد مع الكلاسات في المرفقات
إذا فيها اي خلل ياليت لو توجهني لها أخي












الملفات المرفقة
نوع الملف: txt الأكواد.txt‏ (1.8 كيلوبايت, المشاهدات 92)
همس الأطياف غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-08-2009   #8 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

ممكن توضيح اكتر مش فاهم
بس اللى اعرفه ان كده التوزيع خطأ
الصح
كود PHP:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<
head>
<
meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<
title>Untitled 9</title>
<
style type="text/css">
.
h_g{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_06.jpg');
    
background-repeat:repeat-x;height:99px;
}
.
h_g1{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_08.jpg');
    
background-repeat:repeat-x;height:99px;
}
.
h_g2{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_07.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:99px;width:324px;margin:-99px auto;
}
.
h_g3{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_05.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:99px;width:27px;float:left;
}
.
h_g4{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_09.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:99px;width:27px;float:right;
}

.
f_g{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_14.jpg');
    
background-repeat:repeat-x;height:30px;
}
.
f_g1{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_13.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:30px;width:27px;float:left;
}
.
f_g2{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_15.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:30px;width:27px;float:right;
}
.
bg{
    
background-image:url('ali-E!d/3coolh_11.jpg');
    
height:100%
}
.
bg1{
    
background:transparent url('ali-E!d/3coolh_10.jpg'repeat-y left;
}
.
bg2{
    
background:transparent url('ali-E!d/3coolh_12.jpg'repeat-y right;
    
padding-left:20px;padding-right:20px;
}

</
style>
</
head>

<
body>
<
div class="h_g">
<
div class="h_g1">
<
div class="h_g2"></div>
<
div class="h_g3"></div>
<
div class="h_g4"></div>
</
div></div>

<
div class="bg">
<
div class="bg1">
<
div class="bg2">
</
div>
</
div>
</
div>

<
div class="f_g">
<
div class="f_g1"></div>
<
div class="f_g2"></div>
</
div>
</
body>

</
html












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-09-2009   #9 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 266
 تاريخ التسجيل : Nov 2009
 الدولة :
 المشاركات : 19
افتراضي

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة قناص جوبا مشاهدة المشاركة
ممكن توضيح اكتر مش فاهم
بس اللى اعرفه ان كده التوزيع خطأ
الصح
كود PHP:
<!doctype html public "-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<
head>
<
meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="content-type" />
<
title>untitled 9</title>
<
style type="text/css">
.
h_g{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_06.jpg');
    
background-repeat:repeat-x;height:99px;
}
.
h_g1{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_08.jpg');
    
background-repeat:repeat-x;height:99px;
}
.
h_g2{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_07.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:99px;width:324px;margin:-99px auto;
}
.
h_g3{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_05.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:99px;width:27px;float:left;
}
.
h_g4{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_09.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:99px;width:27px;float:right;
}

.
f_g{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_14.jpg');
    
background-repeat:repeat-x;height:30px;
}
.
f_g1{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_13.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:30px;width:27px;float:left;
}
.
f_g2{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_15.jpg');
    
background-repeat:no-repeat;height:30px;width:27px;float:right;
}
.
bg{
    
background-image:url('ali-e!d/3coolh_11.jpg');
    
height:100%
}
.
bg1{
    
background:transparent url('ali-e!d/3coolh_10.jpg'repeat-y left;
}
.
bg2{
    
background:transparent url('ali-e!d/3coolh_12.jpg'repeat-y right;
    
padding-left:20px;padding-right:20px;
}

</
style>
</
head>

<
body>
<
div class="h_g">
<
div class="h_g1">
<
div class="h_g2"></div>
<
div class="h_g3"></div>
<
div class="h_g4"></div>
</
div></div>

<
div class="bg">
<
div class="bg1">
<
div class="bg2">
</
div>
</
div>
</
div>

<
div class="f_g">
<
div class="f_g1"></div>
<
div class="f_g2"></div>
</
div>
</
body>

</
html
أشكرك أخوي قناص ..
بس ممكن تقول لي وين كان الخطأ في التوزيع
حتى أقدر أتجنبة في التوزيع الجاي
وألف شكر لك على كل جهودك الطيبة هذهـ












همس الأطياف غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 12-10-2009   #10 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

لو لاحظت هتلاقى الخطأ فى الكلاسكات
بتاعت الجزء العلوى من الايطار
كود PHP:
<div class="h_g"
<
div class="h_g1"
<
div class="h_g2"></div
<
div class="h_g3"></div
<
div class="h_g4"></div
</
div></div












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
من, الاستايل, الخامس, الدرس, css, بتقنيه, تصميم, دوره

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://vbegy.info/vb/t764.html
أرسلت بواسطة For Type التاريخ
Untitled document This thread Pingback 02-14-2011 11:19 PM
Untitled document This thread Refback 01-15-2011 11:46 PM
ظ…ط´ظƒظ„ط© ط§ظ„طھط£ط·ظٹط± ط§ظ„ط±ط¨ط§ط¹ظٹ - طھظ‚ظ†ظٹظˆظ† This thread Refback 03-29-2010 02:29 PM
Untitled document This thread Refback 02-23-2010 01:38 PM
Untitled document This thread Refback 12-14-2009 03:53 PM
Untitled document This thread Trackback 12-08-2009 06:38 PM


فى بى ايجى التطويرية



الساعة الآن 09:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37