رسالة مدير الموقع

تم افتتاح الموقع الحمدلله بحلته الجديدة وهو تحت التطوير لفترة حتى يتم الانتهاء من كل شئ بنجاح

دورة تصميم قالب ورد بريس بلوحة تحكم

دورة برمجه اضافه اتصل بنا للورد بريس


الملاحظات

دورة تصميم استايلات vbulletin بال css دورة خاصة للمبتدأين لتعليم تصميم استايلات بتقنية ال css [شاملة]


LinkBack (6) أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
غير مقروء 01-08-2010   #21 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي



انا مش عارف الطريقه اللى انت قولت عليها دى
بس فاهم قصدها فى الطريقه اللى قالت عليها
التعديلات ظاهره بس الصور مش ظاهره وده بسبب المسارات مش مظبوطه
لازم تعدلى المسارات حسب المكان الجديد












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 01-08-2010   #22 (permalink)
عضو نشيط

 رقم العضوية : 302
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 الدولة :
 المشاركات : 30
افتراضي

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Albasher مشاهدة المشاركة
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم
اعتذر مسبقا إن لم يكن هذا فهم صحيح للسؤال وعن الرد والتعدي علي استاذي قناص جوبا
أظن أن الحل سيكون كالتالي بعد عمل ستايل رئيسي ولنفرض ان يكون اسمه اللون الأسود ونريد تطبيق استايل أخر ولكن بألوان مختلفه للهيدر والفوتر وبالتأكيد الوان داخليه في الصفحه تتوافق مع الهيدر والفوتر باللون الجديد ولنفرض أن اللون الجديد أخضر مثلا
بعد تطبيق وتغيير وإضافه أكواد الهيدر والفوتر وكل ما نريد من عمله علي الستايل الرئيسي وليكن إسمه كما قلنا باللون الأسود
بعدها نعاود فتح لوحه التحكم الإدارة للمنتدي ندخل علي الاستايلات والقوالب ونختار منها التحكم بالاستايلات سوف تظهر لنا قائمه بالاستايلات التي قمنا بعملها ولنفرض هنا ان الاستايل الرئيسي كان اسمه اللون الأسود كما قلنا مسبقا والان يظهر بإسمه في هذه القائمه أمامه مباشرة نجد القائمه المنسدله خيارات جميع الاستايلات نعمل كلك بالماوس علي القائمه الفرعيه المنسدله ونختار منها أمر إضافة استايل فرعي
ستفتح لنا صفحه اخري شبيهه تماما بنفس الصفحه التي نقوم بإدخال اسم الاستايل عندما نبدء في تصميم استايل جديد
ثم عندها نكتب اسم الاستايل الفرعي الجديد وليكن إسمه اللون الأخضر ونختار حفظ التغييرات
ثم نقوم بالدخول عليها وكما قمنا في السابق بإضافة هيدر وفوتر وجميع التعديلات التي قمنا بعملها علي جميع القواب من إضافة لإكواد الفريم بنفس الفرق هنا أننا سوف نري نفس لوحه الاستايل الاصلي والذي اسمه اللون الأسود نقوم بالتعديل فيها وحسب ما يتطلبه الاستايل ذو الاسم الجديد اللون الأخضر ونشاهد التعديلات

كل ما في الأمر اننا نعدل علي استايل اللون الأسود وكأنه الاستايل الافتراضي الأصلي باستبدال الاكواد الخاصة بستايل اللون الأسود بستايل اللون الاخضر

وهذه الصفحه فيها توضيح بالصور ولكنها باللغة الإنجليزية وأظن ان بها الاجابه عن هذا السؤال اضغط هنا لمشاهدة الصور
أرجو أن أكون وفقت في فهم السؤال والاجابه عليه
والسلام عليكم
مشكور كتير Albasher على اهتمامك و مرسى كتير على الموقع












rina غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 01-08-2010   #23 (permalink)
عضو نشيط

 رقم العضوية : 302
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 الدولة :
 المشاركات : 30
افتراضي

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة قناص جوبا مشاهدة المشاركة
انا مش عارف الطريقه اللى انت قولت عليها دى
بس فاهم قصدها فى الطريقه اللى قالت عليها
التعديلات ظاهره بس الصور مش ظاهره وده بسبب المسارات مش مظبوطه
لازم تعدلى المسارات حسب المكان الجديد
جزاك الله كل الخير استاذنا العزيز بالفعل اتحلت المشكله كانت روابط الصور هى المشكله
مشكور كتير على سعة صدرك و اهتمامك معلش انا تلميذه طماعه شويه و كثيرة الاسئلة












rina غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 01-10-2010   #24 (permalink)
عضو نشيط

 رقم العضوية : 302
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 الدولة :
 المشاركات : 30
افتراضي

معلش سامحونى على كثرة الاسئله
لكن انا لاحظت ان لما مشرف يسجل دخول عندى مثلا بيظهر 11 خطأ بسبب ان ملونه المجموعات
هل فى طريقه نلون المجموعات بدون ظهور اخطاء ؟












rina غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 01-10-2010   #25 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

اها اكيد
فى التحكم بالمجموعه
اسم العضو بصيغة HTML
الخانه الاول من ناحيه اليمين
كود PHP:
<font color="#0000FF"
والخانه التانيه نكتب فيها
كود PHP:
</font












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 01-10-2010   #26 (permalink)
عضو نشيط

 رقم العضوية : 302
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 الدولة :
 المشاركات : 30
افتراضي

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة قناص جوبا مشاهدة المشاركة
اها اكيد
فى التحكم بالمجموعه
اسم العضو بصيغة HTML
الخانه الاول من ناحيه اليمين
كود PHP:
<font color="#0000FF"
والخانه التانيه نكتب فيها
كود PHP:
</font
مشكور كتير كتير












rina غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-21-2010   #27 (permalink)
عضو ممتاز
 
الصورة الرمزية RiNgO

 رقم العضوية : 418
 تاريخ التسجيل : Feb 2010
 الدولة : عروس البحر المتوسط
 المشاركات : 350
إرسال رسالة عبر MSN إلى RiNgO إرسال رسالة عبر Yahoo إلى RiNgO
افتراضي

مشكور جدا اخى الكريم قناص جوبا واتمنا من الله ان تتم عللينا التصميم ويكون عبار عن فيديو
من الدرس الاول ولحد الانتهاء والف شكر مرة اخرى












RiNgO غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-23-2010   #28 (permalink)
عضو جديد

 رقم العضوية : 421
 تاريخ التسجيل : Feb 2010
 الدولة :
 المشاركات : 24
افتراضي

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ألف شكر لكـ أخوي قناص جوبا على الشرح الأكثر من رائع
جزاكـ الله كل خير على ذلكـ
اخوي طبقت الشروحات الموجودة بالدروس وكانت النتيجة مذهله
كل شي طلع معااي تماام
لكن واجهتني مشكلة بسيطه
وهي عدم ظهور الفلاش في متصفح الإكسبلورر

ولا قدرت أعرف مكان المشكلة بالتحديد

هذا كود الهيدر

كود PHP:
 
<div class="h1">
<
div align="center">
<
object class="h2" data="jojo25-as1/images/sasa1.swf " style=" width:877px;height: 546px" type="application/x-shockwave-flash">
<
param name="wmode" value="transparent" />
<
param name="wmode" value="jojo25-as1/images/sasa1.swf" />
<
param name="quality" value="High" />
 </
object></div>
 </
div

ودا الرابط للاستايل

هــنــا












jojo25 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 02-23-2010   #29 (permalink)
VB EGY
 
الصورة الرمزية قناص جوبا

 رقم العضوية : 1
 تاريخ التسجيل : Jun 2009
 العمر : 27
 الدولة : ام الدنيا
 المشاركات : 4,439
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص جوبا
افتراضي

اهلا بيك يا غالى
تطبيق رائع جدا ولو انى شايف اخطاء فى المعاير القياسية
عمتا الفلاش انا كنت عملت فى الدرس ده تعديل
راجع الجزء التانى من الدرس ده وهتلاقى فيه كيفيه ظهور الفلاش على الاكسبلور كمان












قناص جوبا غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
غير مقروء 03-12-2010   #30 (permalink)
عضو نشيط
 
الصورة الرمزية Dark Way

 رقم العضوية : 392
 تاريخ التسجيل : Feb 2010
 الدولة :
 المشاركات : 68
افتراضي

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ازيك يا قناص عامل ايه

انا اتبعت الدورة والحمد لله نجحت .. دي تالت مره
بس الحمد لله عدت على خير
وده هو الإستايل
اضغط هنا
بس لما جيت اكشف عليه
طلع متطابق في css
والتانيه لا اللي هيه xhtml
بيقولي عندي 4 ايرور
طيب .. انا دلوقتي عاوزه يتوافق مع xhtml
وانا اتبعت الدورة بدقة جدا
وده رابط الإيرور بتاع ال xhtml
من هنا
عاوز اصلح الأغلاط دي
اعمل ايه
ولو في حاجه في الإستايل غلط ياريت تنبهني عنها يا غالي
منتظرك














Dark Way غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
متوافق, لجعل, مع, موقعك, المعاير, الثامن, الدرس, القياسية, نصائح

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://vbegy.info/vb/t823.html
أرسلت بواسطة For Type التاريخ
ط§ظ„ط¯ط±ط³ ط§ظ„ط«ط§ظ…ظ† ظ†طµط§ط¦ط­ ظ„ط¬ط¹ظ„ ظ…ظˆظ‚ط¹ظƒ ظ…طھظˆط§ظپظ‚ ظ…ط¹ ط§ظ„ظ…ط¹ط§ظٹط± ط§ظ„ظ‚ظٹط§ط³ظٹط© - طھظ‚ظ†ظٹظˆظ† This thread Refback 06-28-2010 02:43 AM
Untitled document This thread Refback 05-22-2010 05:15 PM
Untitled document This thread Trackback 12-25-2009 02:50 PM
Untitled document This thread Trackback 12-23-2009 05:13 PM
ط§ظ„ط¯ط±ط³ ط§ظ„ط«ط§ظ…ظ† ظ†طµط§ط¦ط­ ظ„ط¬ط¹ظ„ ظ…ظˆظ‚ط¹ظƒ ظ…طھظˆط§ظپظ‚ ظ…ط¹ ط§ظ„ظ…ط¹ط§ظٹط± ط§ظ„ظ‚ظٹط§ط³ظٹط© This thread Trackback 12-23-2009 04:58 PM
Untitled document This thread Trackback 12-23-2009 04:52 PM


فى بى ايجى التطويرية



الساعة الآن 07:33 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37